dimarts, 2 d’abril del 2019

Noves guies!

Ens fa molta il·lusió presentar-vos 2 noves guies que ens ajudaran a donar suport a la lactància materna i a donar eines per a una criança saludable. 
Les guies són fruit del treball de moltes persones: professionals de pediatria, llevadores i famílies que creuen que fer xarxa ajudarà a gaudir plenament dels primers anys de vida dels nostres fills i filles. 

La primera guia: Soc aquí, mare! 


Consta de tres apartats: Lactància materna, cura del nadó i prevenció d'accidents. 
La guia ha estat redactada per professionals de la salut pediàtrica i un equip de llevadores. Està editada per l'Institut Català de la Salut Gerència Territorial de Lleida
Totes les futures mares rebran una còpia impresa de la guia durant el seguiment que fan de l'embaràs a les consultes de Llevadores a l'Atenció Primària. 

La segona guia: Guia per a una infància i criança saludables 

link 


Consta de 13 decàlegs creats a partir del treball de pares i mares de l'associació de criança respectuosa Llavors de Vincle. Aquests decàlegs es poden considerar com un "kit indispensable de prevenció de dificultats envers la criança per poder oferir un suport per apropar-nos més a una infància i criança respectuoses i saludables per als nostres fills i filles". 
La guia ha estat editada per la Diputació de Lleida

Us animen a que en feu ús i difusió a les xarxes socials per a que arribi al màxim de famílies. 


Equip Popetaines


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada