dijous, 6 de setembre del 2012

PediaTIC. Molt recomanable!

El proper dia 20 d'octubre de 2012 se celebra a Lleida, al Palau de Congressos de la Llotja, un Congrés que promet ser molt interessant. I Encuentro PediaTIC


La idea va sorgir d'un grup de pediatres que es coneixen a través de les Xarxes Socials i ha acabat materialitzant-se en una Trobada per a que molts i moltes persones que ens dediquem a tractar amb infants ens puguem reunir i intercanviar opinions. Tot això amb el rerefons de les TIC's (Tecnologies de la Informació i de la Comunicació). 
Desprès de mesos de treball i coordinació entre els tres organitzadors, se'ns oferirà la possibilitat de poder assistir a 3 taules rodones. Una sobre Salut, una altra sobre Educació i la tercera sobre Criança. És aquesta la que crec que ens pot interessar més! Imagineu-vos: una boníssima representació de "les mares blocaires" explicant les seves experiències a la Xarxa i, més important, el canvi de paradigma en la relació amb els "professionals" de la salut i de l'educació.
Us deixem l'enllaç a la seva plana, l'enllaç al lloc web per a fer la inscripció i l'enllaç a les biografies dels/de les ponents, que poc a poc es van actualitzant. 
100% recomanable!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada